Over de organisatie

Ruim 2 jaar geleden begon Peter de Groot met het plan om het evenement The Passion ook in Zevenhoven te organiseren. Na verschillende ideeën uitgewerkt te hebben heeft Peter de samenwerking gezocht met Jacco Domburg. Peter en Jacco hadden een plan en dat moest en zou uitgewerkt worden in het evenement.

Vol positieve moed

Na de eerste poging in april 2021 die helaas niet door kon gaan ivm COVID-19, gingen ze vol positieve moed voor april 2022. Ze schakelden de hulp in van Marjolein de Kruijf, in eerste instantie als pr coördinator en voor alles op het gebied van social media, al snel groeide deze rol uit tot een volwaardig medeorganisator.

WhatsApp Image 2022-02-23 at 1.20.00 PM

Met zijn drieën werkt het super fijn merkt Peter op, we kunnen goed sparren met elkaar en dit levert een nuchtere frisse kijk op verschillende onderdelen op. Ze kijken uit naar de beide avonden. Er moet nog heel veel werk verzet worden maar dit gaat zeker lukken met alle mensen die helpen.

De productie zal op beide avonden in handen zijn van Edwin Hijman, een producer die veel ervaring heeft met het organiseren en leiden van concerten en evenementen. Op deze manier hoopt de organisatie er alles aan gedaan te hebben om er voor iedereen een hele mooie avond te organiseren die iedereen zich nog lang zal herinneren. Twijfel niet en bestel snel uw tickets en kom 8 of 9 april naar The Passion Zevenhoven!

Onze missie

Met The Passion Zevenhoven willen we op een toegankelijke manier een ontroerend verhaal vertellen over de laatste dagen en uren van het leven van Jezus Christus. Elk jaar genieten we weer van dit prachtige evenement op televisie en wij geloven dat het prachtig is dit naar Zevenhoven te halen.

intricate-explorer-hlj6xJG30FE-unsplash (1)

We willen deze avond mensen op een andere, laagdrempelige manier kennis laten maken met het verhaal van Pasen. Mensen die, op welke manier dan ook te maken hebben (gehad) met lijden, een steuntje in de rug kunnen gebruiken of het gevoel zoeken van saamhorigheid. We gaan de avond invullen met de mooiste Nederlandse popmuziek welke voor een ieder bekend is. Alle voorbereidingen zijn in volle gang, wilt u dit meebeleven, wacht dan niet en beste uw tickets!

Sponsoren

Mede mogelijk gemaakt door

Het evenement The Passion Zevenhoven brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Zonder onze sponsoren was het dan ook niet mogelijk geweest om dit evenement, zoals wij deze voor ogen hadden, te organiseren. Daar zijn wij onze sponsors uiteraard ontzettend dankbaar voor. Klik gerust op één van de onderstaande bedrijven en ontdek wat zij eventueel voor jou kunnen betekenen.

Bakker de Kruijf

PCW de Groot Event en Rent

Rijlaarsdam Techniek

A. Sturz Timmer­bedrijf

Websquad

Switch Reclamebureau

Dierenopvang Zevenhoven

P. van der Kraan Transport

3D Finance

Meubelmakerij de Molen

Deze website gebruikt analytische cookies om het gebruiksgemak te vergroten.

Prima