Organisatie met passie

Over ons

In 2022 hebben we samen iets prachtigs tot stand gebracht, en we zijn nog steeds vervuld van dankbaarheid voor de ongelooflijke avonden en voor de talloze mensen die hebben bijgedragen aan het succes van ons evenement. Maar het verhaal gaat verder, want we zijn enthousiast om aan te kondigen dat we nu al hard aan het werk zijn voor The Passion Zevenhoven editie 2024!

Ontmoet

Het team

We mogen ons team dit jaar uitbreiden met Edwin Hijman. Hij was zo enthousiast dat hij niet kon wachten om deel uit te maken van alle nieuwe ontwikkelingen. Zijn toewijding en enthousiasme hebben ons versterkt en nieuwe perspectieven gebracht. Erg fijn! Verder bestaat het team uit de vaste krachten.

  • Peter de Groot
  • Jacco Domburg
  • Marjolein de Kruijf
  • Edwin Hijman
WhatsApp Image 2023-12-30 at 13.40.02

Editie 2022

The Passion Zevenhoven

Na het overweldigende ontvangst van onze eerste editie in 2022, stonden we voor een cruciale vraag: zouden we dit avontuur nog een keer aangaan? Er was zoveel passie en inzet in ons werk gestoken dat we in eerste instantie behoefte hadden aan wat welverdiende rust en de gelegenheid om te genieten van het succes dat we samen hadden gecreëerd. Maar het verlangen om onze missie voort te zetten was onweerstaanbaar. We wilden de vonk van inspiratie, gemeenschap en emotie die we in 2022 hadden ontstoken, verder verspreiden.

Het verhaal van Pasen delen

Onze missie

Bij The Passion Zevenhoven delen we een diepe missie: het verhaal van Pasen toegankelijk maken op een manier die iedereen kan raken. We begrijpen dat iedereen zijn eigen reis heeft, en we willen degenen die, op welke manier dan ook, te maken hebben gehad met lijden, een steuntje in de rug kunnen gebruiken, of simpelweg het gevoel zoeken van saamhorigheid, op een bijzondere manier verwelkomen.

The-passion-Zevenhoven-2

Mensen verbinden

Ons doel

Ons doel is om een avond te creëren waar mensen zich kunnen verbinden met het tijdloze verhaal van hoop en verlossing. Het is meer dan een evenement; het is een uitnodiging om emoties te delen, omgeven te worden door gemeenschap en de kracht van gedeelde ervaringen te voelen. We willen dat onze gasten zich welkom en begrepen voelen, ongeacht hun achtergrond of levenspad. We willen dat “The Passion Zevenhoven” een plek is waar harten worden geopend, waar steun wordt geboden en waar de kracht van eenheid wordt gevierd.

Dit is een missie die we koesteren en blijven nastreven. Samen kunnen we het verhaal van Pasen delen op een manier die levens raakt en harten verlicht. We nodigen je uit om deel te nemen aan onze reis van saamhorigheid en betekenis. De komende editie wordt nog groter, mooier en inspirerender. We kunnen niet wachten om deze onvergetelijke ervaring met jullie te delen. Houd onze updates in de gaten, want er staan enkele spannende verrassingen op het programma!