Editie 2024

The passion Zevenhoven

Beleef een onvergetelijke muzikale reis door de laatste dagen van Jezus. Twee avonden vol muziek, emotie en verbinding met The Passion Zevenhoven op 22 en 23 maart. De avonden starten om 20.00 uur, maar de zaal gaat al open om 19.30 uur zodat je in de juiste sfeer kunt komen. Samen met het geweldige gospelkoor ‘The Witnesses’ en de liveband ‘Seven’, beloven we jullie een bijzondere ervaring. De vocale talenten van Jocelynn van den Berg en Ivo Verkerk (Seven), zullen in samenwerking met andere talentvolle solisten jullie betoveren.

Intieme concertzaal

Deze bijzondere avonden vinden plaats in de evenementenhal de Vlijt in Zevenhoven, die speciaal wordt omgetoverd tot een intieme concertzaal voor “The Passion.” Het wordt een ervaring waarbij muziek, theater en emotie samenkomen om de laatste dagen van Jezus zijn leven op een indrukwekkende manier te beleven.

7HPassion_(RL2-0414-S)

Cast

De castleden van The Passion Zevenhoven 2024 houden we nog even geheim en maken we later bekend via social media. Het doel van hun optreden is een mooi, eeuwenoud verhaal in een eigentijds jasje neer te zetten zodat het voor iedereen toegankelijk is.

RL_7HPassion_0359-MERGED

Band Seven

De muzikale invulling tijdens The Passion wordt verzorgd door de band Seven. Een band met getalenteerde muzikanten en vocals die er een muzikaal feest van gaan maken tijdens deze avonden. Seven bestaat uit de leden:

  • Jocelynn van den Berg (vocal)
  • Ivan Verkerk (gitaar en vocal)
  • Dennis de Bruijn (piano)
  • Andy Stuijfzand (bas)
  • Peter de Groot (drums)
  • André Kaastra (toetsen)
  • Rein Bassant (gitaar)
WhatsApp Image 2023-11-08 at 20.29.10

Gospelkoor The Witnesses

Het koor wat deze avonden ook meezingt is het waanzinnig goede gospelkoor The Witnesses uit Ermelo. Dit koor bestaat uit 30 enthousiaste mensen die allemaal de passie hebben om te zingen en dat hoor je! In het verleden werkte dit koor al samen met o.a. de band Trinity en artiesten zoals Dwight Dissels.

Gospelkoor the Witnesses zingt hele diverse gospelsongs in verschillende muziekstijlen. Muziek met een pakkend ritme tot gevoelige songs met een ontroerende melodie. Luister mee, geniet van muziek, maar luister vooral goed naar wat ze vertellen.

Concert-Witnesses

Mede mogelijk gemaakt door

Sponsors

Het evenement The Passion Zevenhoven brengt behoorlijk wat kosten met zich mee. Zonder onze sponsoren is het dan ook niet mogelijk om dit evenement te organiseren. Daar zijn wij onze sponsors uiteraard ontzettend dankbaar voor. Klik gerust op één van de onderstaande bedrijven en ontdek wat zij eventueel voor jou kunnen betekenen. Ook sponsor worden? Wij zorgen voor een uitstekende zichtbaarheid voor jouw bedrijf!

7HPassion_(RL2-0323-S)