Maken en restaureren van meubels

Meubelmakerij de Molen

Mijn naam is Arno Molenaar en ik maak en restaureer meubels, in alle soorten en maten, helemaal naar uw wens. De afmeting, het materiaal, de uitstraling, de keuze is aan u, natuurlijk adviseer ik u graag! Kiest u voor massief hout of voor plaatmateriaal met een laagje fineer? Alle houtsoorten zijn mogelijk. Of wat dacht u van een harde plastic plaat met diverse prints, ik kan het voor u verzorgen. Ook ronde en gebogen vormen behoren tot de mogelijkheden. Ik bespreek graag samen met u uw wensen en ideeën en stel naar aanleiding van ons gesprek een vrijblijvende offerte op.

logo

Bekijk ook

Onze andere sponsoren

Jouw site snel online

Harborman websites

Snel online met jouw gebruiksvriendelijke én professionele website? Dan ben je bij Harborman aan het juiste adres! Niet alleen voor een zeer scherp tarief, aan werkelijk alles is gedacht!